Yılmaz Güney’in eşi Fatoş Güney paylaştı: Kızı Elif, yenidoğan kardeşine kolye taktı


Sinemacı Yılmaz Güney’in eşi Fatoş Güney eşinin yıllar önce çektiği fotoğrafı paylaştı.

1971 yılında ünlü sinemacı tarafından çekilen fotoğrafta kendisi ile aynı adı taşıyan yeni doğan oğlu Yılmaz Güney annesi Fatoş Güney’in kucağında durduğu an paylaşıldı.

İlk eşinden olan kızı Elif Güney’in olması gözlerden kaçmadı. Elif Güney kardeşine kolye taktığı anlar için “6 yaşındaki Elif, 20 günlük kardeşine kolye taktı” paylaşımı büyük ilgi gördü.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH YORUMU TARTIŞMA YARATMIŞTI

Güney’in ismi son dönemde genç oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile sık sık gündeme gelmişti. Ünlü sinemacı için yazar Murathan Mungan, “Yılmaz Güney’in ölümünün 39. yılı. İyi bir yönetmen, iyi bir oyuncu, iyi bir senarist olmasının yanı sıra sinemamızın en iyi yürüyen erkeğiydi…”

“Bir daha kimse onun gibi boynunu hafifçe yana kırarak hüzünle bakarken içimizin en ücra yerine dokunamadı” ifadelerini kullanmıştı.

Mungan’ın paylaşımına oyuncu Farah Zeynep Abdullah tepki vererek “Sinemamızın en iyi yürüyen erkeği ve kadın döven ve şiddet türleri açısından zengin ve etkili silah kullanan diyelim” diyerek uzun sürecek tartışmanın fitilini ateşlemişti.

Odatv.om

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx