Alan bin pişman! Cybertruck teslimatları başka bahara kaldı

Tesla, Cybertruck modeliyle elektrikli pickup dünyasında zirveye oynuyor. Geçtiğimiz aylardan bu yana sorunsuz bir teslimat süreci yürüten şirketin bazı büyük hatalar ile karşı karşıya kalacağı bildirildi. Araç için ön siparişte bulunan kişiler, Cybertruck teslimatlarının gecikeceğine dair bilgiler aldı.

Tesla Cybertruck şimdi de silecek sorunuyla boğuşuyor

Araç sahiplerinden gelen haberlere göre Tesla, Cybertruck’ın teslimatlarında gecikmeye yaşayacağını bildirmeye başladı. Şirket, elektrikli pickup modelinin ön cam silecek sisteminde sorun olduğunu tespit etti.

Konuyla ilgili paylaşım yapan müşteriler, Cybertruck teslimatlarının silecek motoru ve donanımıyla ilgili sorunlar nedeniyle ertelendiğini açıkladı. Bir araç sahibi, şu ana kadar teslim edilen Cybertruck’larda ön cam silecek kolu sorunu yaşandığını iddia etti.

Ön camda yaşanan silecek sorunları birçok müşteriye sıçramış gibi duruyor. Birçok Tesla kullanıcısı, sileceklerinin çalışmadığını veya teslim aldıktan sonra bozulduğunu dile getirdi. Tesla ise arızalı silecek motorlarının değiştirilmesinin “haftalar alabileceğini” söyledi.

Bu da yeni Cybertruck teslimatlarının gecikme yaşayacağını gösteriyor. Şirketten resmi bir açıklama gelmemiş olmasına rağmen, sileceklerde yaşanan sorun kronik bir arıza gibi duruyor.

Bu, Cybertruck üretimini ve teslimatlarını etkileyen ilk hata değil. Nisan ayında Tesla, elektrikli pickup’ın gaz pedalının sıkışabileceğini tespit ederek yüzlerce model için geri çağırma uyarısı paylaşmıştı.

Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx